Lasagne met boerenkool

Recept van Manon Haan

Lasagne met boerenkool

Lasagne met boerenkool
Nog geen ratings
Voorbereidingstijd 25 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 55 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • 2 stuks Rode ui
  • 2 tenen Knoflook
  • 500 gram Boerenkool
  • Belegen geraspte kaas
  • Rauwe ham
  • Lasagnebladen
  • Bechamelsaus Zelfgemaakte

Instructies
 

  • Maak de boerenkool schoon, snipper de uitjes en knoflook.
  • Olie in de pan, voeg ui knoflook en boerenkool toe en roerbakken.
  • Maak ondertussen bechamelsaus (20 gram roomboter, 20 gram bloem en 250 ml warme melk, voeg hieraan toe; peper zout en nootmuskaat) Doe de helft van de bechamelsaus bij de boerenkool.
  • Vervolgens bouw je de lasagne op. Te beginnen met boerenkool mengsel, lasagnebladen, rauwe ham en mozzarella. Herhaal dit.
  • Als laatste voeg je het restant saus toe en bestrooi eventueel met belegen kaas! Smullen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept