Spitskool met groene curry, kokosmelk en gamba’s

Recept Afdrukken
Spitskool met groene curry, kokosmelk en gamba's
Stemmen: 2
Score: 2.5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 10 minuten als je spitskool gebruikt (15 minuten voor witte kool)
Passieve Tijd 5 minuten om de kool te snijden.
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 10 minuten als je spitskool gebruikt (15 minuten voor witte kool)
Passieve Tijd 5 minuten om de kool te snijden.
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 2
Score: 2.5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Kook de rijst
  2. Los een pakje groene curry op in een pakje kokosmelk (flink roeren, dan lost het op)
  3. Spitskool snijden (witte kool kan ook, garen duurt iets langer)
  4. Gamba’s gaar bakken in olie.
  5. Gamba’s uit de pan, kool in de pan.
  6. Als de kool een beetje begint te slinken, voeg je de kokosmelk met curry toe.
  7. Laat enkele minuten op laag vuur pruttelen met deksel op de pan.
  8. Voeg de gamba’s toe zodat ze weer op temperatuur komen.
  9. De afgegoten rijst toevoegen en even mengen (rijst apart serveren kan ook)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *